13 Temmuz 2012 Cuma

Taşlı Arkadaşlık Bilekliği / Friendship Bracelet with Rhinestone Chain

Bu yazın vazgeçilmez trendi rengarenk bileklikler. Arkadaş bilekliklerine eklenen parıltılı taşlar, altın zincirler vs. aksesuarlar sezonun olmazsa olmazı. Ben de Honestly wtf blogundan öğrendiğim şekilde bu bilekliklerden kendime yaptım. Sonuçtan oldukça memnun bir şekilde aldığım diğer renklerdeki ipleri örmeye devam edeceğim. İyi haftasonları :)
----------------------------
One of the essential trends for this summer is arm party with lots of colorful bracelets. Friendship bracelets are used with rhinestones and metal chains as well. I also tried to do one for myself as I learned the diy version from Honestly wtf blog. I really liked the result and gonna try with other colors. Have a great weekend :)




3 yorum:

Anıl Kıral dedi ki...

Bunların aynısından, 10 senedir her zaman yanımda olan bir arkadaşıma almak istiyorum, ikimizde de olsun istiyorum. Ama erkek ve kızın aynı anda takabileceği, çok tatlı bir bileklik hala bulamadım 3 aydır, napmak lazım :)

Lumos Design dedi ki...

@Anıl; siz ve arkadaşınız için istediğiniz renklerde birer tane hazırlayıp satış yaptığım internet sitelerinden birine ekleyebilirim. detaylar için lumosdesign@gmx.com adresine mail atabilirsiniz.

Rainbow Gatherer dedi ki...

çok guzelmiş =)
banada beklerim