8 Nisan 2012 Pazar

Kelebekli El Boyaması Babetler / Butterfly Hand Painted Ballet Flats

Bahar ayı mezuniyet baloları, kır düğünleri ve nişanların arttığı bir ay. Tabii giysi, ayakkabı, saç, baş derken hayli de uğraştırıyor bu organizasyonlar. İşte bu tür toplantılarda topuklu giymek istemeyen ama bir yandan da farklı ve şık olmak isteyenlere oldukça uygun olacağını düşündüğüm yeni bir çift el boyama babet. Tabii günlük de giyebilirsiniz, keyif sizin;) Su geçirmezdir. Satın almak için etsy dükkanıma gidebilir, diğer numaralar için de e-postayla sipariş verebilirsiniz.
lumosdesign@gmx.com

Spring comes with proms, countryside weddings other parties etc. These new ballet flats that I've painted will be great for those who don't want to wear high heels but still look glamourous. You can also wear them daily for sure. They are waterproof but its better to keep them clean. You can buy from my etsy or send me e-mail with your shoe size. 

lumosdesign@gmx.com








7 yorum:

zeynep dedi ki...

Canım harika babetler , çok şık olmuş . Ellerine sağlık , sevgiler.

hikayelerdirgeriyekalan dedi ki...

Dayanılmaz güzellikte ve çok şık tasarlanmış...harikasınız hakikaten gönülden teşekkür ediorum paylşatığınız bilgilendirdiğiniz için.

Lumos Design dedi ki...

zeynepcim çok sağol, mutlu günler diliyorum:)

hikayelerdirgeriyekalan, çok sevindim güzel sözlerinize, teşekkür ederim:))

Narsistanbul dedi ki...

merhaba, ayakkabılarınızı çok beğendim. ben de bir botumu boyadım ama giyerken sorunlarla karşılaştım. akrilik boyayla boyadığım için suya dayanıklılıkları yok, sabitlemek iiçn vernik kullandım o da yapış yapış oldu, çok fazla toz çeker diye düşünüyorum. bu konuda bilginiz varsa ve paylaşırsanız çok mutlu olacağım. ben gerçek deri değil suni deri üzerine çalıştım acaba o yüzden mi oldu... selamlar...

Lumos Design dedi ki...

doğru aslında, akrilik su bazlı olduğundan sabitlemek için vernik gerekli. ben de aynı şekilde yapıyorum ve suni deri ayakkabı üzerinde çalıştım hep ama dediğiniz gibi yapış yapış olmadı. yalnız verniği mümkünse balkon gibi havadar bir yerde uygulayıp kurumaya bırakın ve mümkünse ilk sürdüğünüzde hiç temas etmeyin. ıslakken belki yapış yapış olmuştur ama kuruyunca sabitlenmesi lazım.

Narsistanbul dedi ki...

öncelikle cevap yazdığınız için teşekkür ederim. ben de verniği kullanış şeklimden kaynaklandığını düşündüm, yarı mat-fırça ile sürülen yat verniği kullandım ve sanıırm biraz yoğun sürdüm... çok zor kurudu, kuruyunca bile yapışkan gibiydi. bir de sprey vernik deneyeceğim bakalım o nasıl olacak :)

Lumos Design dedi ki...

fırça-sprey farkı olur mu çok bilmiyorum açıkçası ama sanırım yat verniği kullanmış olmanızdan kaynaklanabilir. akrilik boyayla kullanılabilen bir vernik deneyin bence.