3 Temmuz 2011 Pazar

Baykuş Yüzükler

 

Lumos Design bu aralar rengarenk ürünler hazırladı. Tavuskuşları, kediler derken baykuş kolyelere uygun yüzükler de ortaya çıktı. Ortadaki kırmızıyı yaptıktan sonra dayanamayarak kendime sakladım, diğer ikisi ise Ankara'daki Cermodern Müzesi mağazasında sahiplerini bekler.
Herkese keyifli Pazarlar!

New rings by Lumos Design. Peacocks, cats and now owl rings matching with the owl necklaces. After I've finished the red one in the middle I couldn't resist to keep it for myself, the other two are in the store of Cermodern Museum in Ankara, waiting for their owners.
Happy Sunday guys!


4 yorum:

zeynep dedi ki...

Çok beğendim , emeğine sağlık .

Lumos Design dedi ki...

teşekkür ederiiim:))

Stil Direktoru dedi ki...

tatlım cenazem vardı yenı dondum eve antalya sonrası cocukluk arkadasımın vefat haberını alıp ankaraya gectım o arada sen yarısmaya katıldın dıye kalmıs aklımda http://www.stildirektoru.com/2011/06/nine-west-tasarm-yarsmas.html buna nedır durum ne yaptın sevgıler bol sans

Lumos Design dedi ki...

aaa başın sağolsun, çok üzüldüm:(((
yarışma 17 temmuzda açıklanacak bildiğim kadarıyla, en çok oy alan 2 kişiye ek olarak markanın tasarımcısının seçtiği 3 tasarım ödül kazanacak. ben de merakla beklemedeyim, çok teşekkürler:)