13 Temmuz 2012 Cuma

Taşlı Arkadaşlık Bilekliği / Friendship Bracelet with Rhinestone Chain

Bu yazın vazgeçilmez trendi rengarenk bileklikler. Arkadaş bilekliklerine eklenen parıltılı taşlar, altın zincirler vs. aksesuarlar sezonun olmazsa olmazı. Ben de Honestly wtf blogundan öğrendiğim şekilde bu bilekliklerden kendime yaptım. Sonuçtan oldukça memnun bir şekilde aldığım diğer renklerdeki ipleri örmeye devam edeceğim. İyi haftasonları :)
----------------------------
One of the essential trends for this summer is arm party with lots of colorful bracelets. Friendship bracelets are used with rhinestones and metal chains as well. I also tried to do one for myself as I learned the diy version from Honestly wtf blog. I really liked the result and gonna try with other colors. Have a great weekend :)




8 Temmuz 2012 Pazar

Hand Painted Necklaces / El Boyama Kolyeler

Bu rengarenk kolyeleri boyamak benim için büyük keyif doğrusu. Her seferinde hayal dünyamdan yeni bir karakter birilerine arkadaş olmak üzere yola çıkıyor:) Umarım beğenirsiniz. 
Kolyeler Cermodern Müzesi mağazasında bulunabilir. 
------------------------
Painting these colorful necklaces is always a pleasure. Each time a new character is set out with my imagination, it starts to a journey to become a friend with someone else:) Hope you like them.







Sipariş için / For purchase: lumosdesign@gmx.com

Tüm fotoğraf ve tasarımlar telif altındadır. Copyright ©LUMOSDESIGN

Mezuniyet / Graduation

Ayakkabı siparişleri devam ediyor. Bu sefer de bir mezuniyet için "Henüz Mezun" diye çevirebileceğimiz "Just Graduated" yazısı yazılan platform ayakkabılar, taşlı nazar boncuğu resimleri ile  özel sipariş üzerine süslendi. 
Keyifli pazarlar.
sipariş: lumosdesign@gmx.com
----------------------------------
Another custom ordered shoe is hand painted for a graduation. "Just Graduated" was written and Turkish evil eye illustration was made with rhinestones.
Happy sundays.
for purchase: lumosdesign@gmx.com





Tüm fotoğraf ve tasarımlar telif altındadır. Copyright ©LUMOSDESIGN