30 Haziran 2012 Cumartesi

Özel Sipariş Gelin Ayakkabıları / Custom Design Bridal Shoes

Mezuniyetlerle birlikte nişan - düğün gibi organizasyonların arttığı bir dönem yaz. İşte bu nedenle benim de farklı siparişler için tasarım yapma fırsatım oluyor. Son tasarladığım gelin ayakkabısında rahatlığı önemseyerek babet tercih edildi, üzerine de istek üzerine aşk kuşları çizildi, düğün tarihi gibi kişisel ayrıntılar eklendi.
Herkese mutlu haftasonları:)
sipariş: lumosdesign@gmx.com
--------------------------------------
In the summer period university graduations, weddings and many other celebrations occur more often. Therefore I take different kinds of custom orders. This time it was a ballet flat for a bride. She prefered love birds illustration on the front and some details like their wedding date.
Happy weekend.
for purchase: lumosdesign@gmx.com








Sipariş için / For purchase: lumosdesign@gmx.com

Tüm fotoğraf ve tasarımlar telif altındadır. Copyright ©LUMOSDESIGN

9 Haziran 2012 Cumartesi

El Boyama Kolye ve Broşlar / Hand Painted Necklaces and Brooches

Takı tasarımlarımda yenilikler yapmak istedim. Her zamanki Baykuş ve Kedi kolyelerimiz Cershop'da tükendiği için aralarına yenilerini katarken, yine polimer kilden el boyaması bu özel kolye ve broşlar çıktı ortaya. Ürünleri mağazaya götürmeden aceleyle cep telefonumla çektiğimden fotoğraf kalitesi çok iyi olmadı.
İyi haftasonları.
------------------
I have started making new polymer clay necklace and brooches which are hand painted beside my classic owl and cat necklaces. The photo quality is a little poor due to taking with the photos with my phone.
Have a great weekend.








Sipariş için / For purchase: lumosdesign@gmx.com

Tüm fotoğraf ve tasarımlar telif altındadır. Copyright ©LUMOSDESIGN

3 Haziran 2012 Pazar

Pink Pony Hand Painted Shoes / Pembe Pony El Boyama Ayakkabılar



Bir düğüne verilen özel sipariş için konuşurken ilk başta ayakkabıların üzerinde at figürü mü olsa diye bir fikir ortaya atılınca bu fikri önce sevimli Ponylere dönüştürmenin, sonrasında da hem gündelik olarak hem de davetlere giyilebilecek bir ayakkabıya uyarlamanın hoş olacağını düşündüm. İşte sonuç, umarım beğenirsiniz:)
------------
Here are pink pony hand painted shoes, the idea has come when preparing custom wedding shoes, the order was a horse figure on the ballet flats. Then I thought cute Pony illustrations on the shoes would be great both as casual and for proms/bridesmaids etc. Here is the result, hope you'll like it. 






Sipariş için / For purchase: lumosdesign@gmx.com

Tüm fotoğraf ve tasarımlar telif altındadır. Copyright ©lUMOSDESIGN