28 Nisan 2012 Cumartesi

Hand Painted Rainbow Ballet Flats / El Boyaması Gökkuşağı Babetler



İlkbahar denince aklıma ilk gelenler: Orhan Veli'yi mahveden güzel havalar, yağmur/yağmur/yağmur ve tabii ki sonrasında zaman zaman görme şansını yakaladığımız nefis gökkuşakları. Gökkuşağına bir parça sihirli yıldız tozu eklemeden de olmazdı tabii:)) İlham kaynaklarımdan bahsettikten sonra, sıra yeni tasarladığım babetlerin fotoğraflarında:) Yorumlarınızı merakla bekliyorum.
İyi haftasonları.
Babet siparişi ve detaylı bilgi için: lumosdesign@gmx.com

--------------------------------

For me spring is always joyful with the beautiful rainbows that we see after the rain. I thought some stardust might make the rainbows more magical:) Ok, i already told my inspiration resources so here are the photos of the ballet flats that I designed lately. Hope you'll like them.
Have a nice weekend.
For purchase and info: lumosdesign@gmx.com



 

15 Nisan 2012 Pazar

Bez Çantalar / Canvas Bags

Bahar sadece ayakkabılara gelmedi, sıradaki ürün illüstrasyonlarımı bastırdığım bez çantalar. Yine renkli, yine cıvıl cıvıl :)
-------------
I just love colorful items even more in spring so here are my illustrations printed on canvas bags. Colorfool :)
-------------
Sipariş için / for purchase: lumosdesign@gmx.com





8 Nisan 2012 Pazar

Kelebekli El Boyaması Babetler / Butterfly Hand Painted Ballet Flats

Bahar ayı mezuniyet baloları, kır düğünleri ve nişanların arttığı bir ay. Tabii giysi, ayakkabı, saç, baş derken hayli de uğraştırıyor bu organizasyonlar. İşte bu tür toplantılarda topuklu giymek istemeyen ama bir yandan da farklı ve şık olmak isteyenlere oldukça uygun olacağını düşündüğüm yeni bir çift el boyama babet. Tabii günlük de giyebilirsiniz, keyif sizin;) Su geçirmezdir. Satın almak için etsy dükkanıma gidebilir, diğer numaralar için de e-postayla sipariş verebilirsiniz.
lumosdesign@gmx.com

Spring comes with proms, countryside weddings other parties etc. These new ballet flats that I've painted will be great for those who don't want to wear high heels but still look glamourous. You can also wear them daily for sure. They are waterproof but its better to keep them clean. You can buy from my etsy or send me e-mail with your shoe size. 

lumosdesign@gmx.com