21 Mart 2012 Çarşamba

Recycle Projects II / Geri Dönüşüm Projeleri II

Geri dönüşüm projeleri beni her zaman için çok heyecanlandırıyor. Doğaya çöp olarak zarar verecek bir ürünün farklı bir formda yeniden hayat bulması çok sevindirici. 
Ürünlerimizin satıldığı Cermodern mağazası Cershop'da bulunan Tertium Non Data markasına ait tasarımlar da sanırım en güzel örneklerinden. Mimar Gülnur Özdağlar'ın pet şişeden dönüştürerek tasarladığı takıların hepsi olağanüstü. İlk üç fotoğraf bu markaya ait, sonrasında dekorasyondan takıya internette bulduğum güzel geri dönüşüm projeleri huzurunuzda.

Recycle projects are very exciting for sure, not only protecting environment but also creating a new form of an object. The first tree photos belong to Tertium Non Data, Architect Gülnur Özdağlar's brand. She recycles plastic bottles and creates gorgeous jewelry. Then, you can see other great projects I found on internet about recycled jewelry and decoration objects.

Tertium Non Data 

 



 





Amy Blackwell



Recycled ruler jewllery from JacQ.
JacQ
Hand Embroidered Recycled Organic Cuff

Carla Madrigal


 Countryliving

justinablakeney


My DIY Wine Bottle Centerpieces :  wedding wine bottle centerpiece diy green reception Wine Bottle Candle Holders



15 Mart 2012 Perşembe

Rengarenk Kediler / Colorful Cats

Şu sıralar, en çok satan kolyelerimiz Gökkuşağı Kedileri. Ben de tüm koleksiyonun satılması üzerine bahar renklerine uygun birkaç tane daha yaptım. Bu sefer telefonun kamerasıyla çektiğim için fotoğraf kalitesi pek iyi olmadı ama renklerinin canlılığı bloga neşe katsın istedim.
Bu aralar Bilge Baykuşları ihmal ettim, onlar bana küsmeden aralarına birkaç arkadaş daha katsam iyi olacak.

Nowadays, the Rainbow Cats Necklaces are very popular among our designs. They are all sold out so I made some new ones. The photo quality is a little bad but I wanted to share anyhow because of their bright colors.




6 Mart 2012 Salı

Yeni Projeler / New Projects

Şu sıralar polimer kil takı koleksiyonum haricinde yeni bir şeyler tasarlamayı düşünüyorum. Daha önce kendi çizimlerimden birini t-shirte bastırmış ve aşağıda gördüğünüz sonuçtan da memnun kalmıştım. Bakalım belki bir t-shirt serisi hazırlayabilir ya da yeniden el boyaması ayakkabı çalışmalarına devam edebilirim. Yeni projelerle görüşmek üzere:)

Nowadays I consider creating something new other than my polymer clay jewelry, like printed tshirts. Below, you can see a t-shirt printed with one of my drawings. Maybe new printed t-shirts or I may continue making custom design hand painted shoes. Anyway, wait for the new projects:)


little rabbits t-shirt