23 Temmuz 2011 Cumartesi

Taçlar / Headbands


Yaz sıcakları beni bunalttı, tembelliğe itti. Bu ara bloga ekleyebileceğim yeni bir çalışma olmadığı için bir dönem merak sardığım taç tasarımlarımın fotoğraflarını paylaşmak istedim. Hepinize keyifli bir haftasonu dilerim!

I think I've become a little lazy because of the hot weather here. I don't have any new shoe nor jewellery designs to show you at the moment, therefore I'm sharing the photos of the headbands that I made weeks ago. Wish you all have a joyful weekend!






11 Temmuz 2011 Pazartesi

El boyaması babetler / Hand painted shoes



Sonunda el boyaması ayakkabı çılgınlığı beni de sardı. Kelebekler, çiçekler, dört yapraklı yoncalar derken floral desenler içinde kayboldum. Biraz fazla mı oldu karar veremedim ama henüz ilk denemem sonuçta:) Bir de iki tarafın da simetrik olması için epey uğraştım. Sizce nasıl olmuşlar? Yorumlarınızı bekliyorum.

At last, i'm also involved in hand painted shoes madness. I've lost myself in floral patterns with all these cloves, butterflies and flowers. I dunno if its a little crowded but anyway its my first attempt:) What's your opinion? Looking forward to your comments.


10 Temmuz 2011 Pazar

Hamileler için Leylek Kolyeler

Lumos Design'dan hamilelere sürpriiiiiiz! Siz de bebek bekleyen arkadaşlarınızı, akrabalarınızı ya da belki de kendinizi sevindirmek isterseniz leylek kolyelerim tam size göre bir hediye demektir:) 
Leylek kolye uçlarının top zincirleri göğüs hizasına geliyor. Ayrıca organza keseleriyle birlikte geliyorlar.
Fotoğraflara tıklayarak pasaj'dan alabilir veya lumosdesign@gmx.com adresine mail atarak sipariş edebilirsiniz.

A nice surprise from Lumos Design! If you would like to give a special present to your pregnant friends, family members or even maybe yourself, than my stork necklaces are just for you:) 
You can purchase from www.lumosdesign.etsy.com or send an e-mail to lumosdesign@gmx.com




8 Temmuz 2011 Cuma

Yaz / Summer

Yaz...Yüzünde hissettiğin güneşin sıcaklığı, içine çektiğin denizin kokusuyla, parmaklarının arasından kayan kum tanelerini izleyerek huzurla dolmak. Eğlence ve hayattan keyif alma zamanı. Kısacası; tatile gitmek istiyoruuuuuum! Ama hala çalışıorum şu sıralar. Sıradaki parça pardon fotoğraflar benim gibi hala tatile gidememişlere gelsin.

Summer...A glow of peacefulness by feeling the warmth of the sun on your face, smelling the scent of the sea, wathcing the sands flowing from your hands. Time to entertain and enjoy life. To sum up, I wanna go on holiday! But I'm still working nowadays. Anyway, these photos are for the ones who haven't gone to vacation yet this summer.







6 Temmuz 2011 Çarşamba

Asos Fashion Finder

Yeni bağımlılığım, alışveriş sitesi Asos'un son trendleri takip eden, lookbook gibi görünümler hazırlayan, çeşitli görseller ekleyen üyelerinin bulunduğu fashionfinder sitesi. Bu sitede Asos'taki çeşitli ürünler arasından istediğiniz kombinleri hazırlayabiliyorsunuz. Hatta zaman zaman bu kombinlere dair çeşitli temalar vererek ödüllü yarışmalar da düzenliyorlar. Aşağıda hazırladığım kombinlerden iki örnek var. Moda meraklısı bünyelere, boş vakitlerde kafa dağıtmak için oldukça eğlenceli bir araç gibi.

Here is my new addiction, shopping site Asos's fashionfinder community with members preparing looks and trendy outfits. You can combine different items as you like. Even sometimes there are competitions with various themes. Below, you can see two of the outfits combined by me. An entertaining tool for the idle times of the fashion addicts.





3 Temmuz 2011 Pazar

Baykuş Yüzükler

 

Lumos Design bu aralar rengarenk ürünler hazırladı. Tavuskuşları, kediler derken baykuş kolyelere uygun yüzükler de ortaya çıktı. Ortadaki kırmızıyı yaptıktan sonra dayanamayarak kendime sakladım, diğer ikisi ise Ankara'daki Cermodern Müzesi mağazasında sahiplerini bekler.
Herkese keyifli Pazarlar!

New rings by Lumos Design. Peacocks, cats and now owl rings matching with the owl necklaces. After I've finished the red one in the middle I couldn't resist to keep it for myself, the other two are in the store of Cermodern Museum in Ankara, waiting for their owners.
Happy Sunday guys!


2 Temmuz 2011 Cumartesi

Dilek ağacı

Geçtiğimiz hafta Jelly beni blogunda mimlemişti. Konu lambadan çıkan cinden bir dilek hakkıydı. Nedense dilek hakkımız 3'ten 1'e düşmüş. Oysa bu hayatta dileklerimiz öyle çok ki, bir dilek ağacını çaputlarımızla rahatlıkla tek başımıza doldurabiliriz değil mi Sayın Okur?
Neyse ben geleyim kendi dileğime, ilk aklıma gelen herkesin vicdan sahibi olmasını istemek olurdu sanırım. Böylelikle dünya her açıdan hepimiz için çok daha yaşanabilir bir yer olurdu. Tabii Nuri Bilge Ceylan'ın deyimiyle "Benim yalnız ve güzel ülkem" de...
Hepinize insanların birbirlerini saydığı, haklarını gasp etmediği, çevreye duyarlı olduğu, mutlu günler dilerim.

Not: İsteyen kendini mimlenmiş sayarak bu konuda yazabilir.