26 Haziran 2011 Pazar

Tavus Kuşları

Malum son yıllarda broş kullanımı arttı. Keçeden değerli taşlara birçok farklı malzemeyle hazırlanan çok yaratıcı broşlar görüyoruz. Lumos Design da gökkuşağının renklerini kolye, yüzük derken sonunda broşlara taşıdı.
Baykuşlardan sonra bu sefer de tavus kuşları ilham kaynağım oldu. Neyse lafı çok uzatmadan sizi kendileriyle tanıştırayım.
Bazılarını pasaj ve etsy gibi sitelerdeki hesaplarımda bulabilirsiniz (resimlere tıklayarak sitelere ulaşabilirsiniz) ayrıca lumosdesign@gmx.com'dan sipariş verebilirsiniz.

As you know, brooches become more trendy in the last years. You can see brooches made by various materials like felt, rhinestones etc. Lumos Design carried the rainbow colors to the necklaces, rings and now brooches.
First owls and now peacocks are my inspirations. Ok, let mestop telling and introduce them to you.
You can find them in my etsy & other shops (just right click the items to go to shops) and you can order via sending an e-mail to lumosdesign@gmx.com.







23 Haziran 2011 Perşembe

Yarışmadaki Tasarımım

 
Nine West markasının açmış olduğu "İlkbahar, Yaz" temalı çanta tasarım yarışmasına ben de "Summer Love - Yaz Aşkı" adını verdiğim iki küçük tavşanın minibüsleriyle gezilerini resmeden, sevdiğim bir tasarımımla katıldım. Umarım sizler de beğenirsiniz.
Beğenirseniz oy kullanmayı da unutmayın lütfen :) Yarışmadaki tasarımım için bir tık :)




20 Haziran 2011 Pazartesi

Şans Melekleri

      Herkese iyi haftalar! Umarım bol güneşli, mutlu, şanslı bir hafta olur hepimiz için:) Gününüzün güzel başlamasına belki "Şans Melekleri" isimli yeni kolye koleksiyonum yardımcı olur:)

Bilgi ve sipariş için: lumosdesign@gmx.com e-mail adresine yazabilirsiniz.

       Hope you all have a great, sunny and lucky week! Maybe my "Angels of Fortune" necklace collection can help you hit the ground running:)

For purchase and info: you can write to lumosdesign@gmx.com
  




©2011 Tüm ürünlerin ve fotoğraflarının hakları Lumos Design'a aittir.

12 Haziran 2011 Pazar

Qulling - kağıt kıvırmaca

Daha önce origami sanatını ele aldığım şu linkteki yazımdan sonra şimdi de bir başka kağıt işi "Quilling" e değinmek istiyorum.

Bir nevi kağıt telkari denebilecek quilling 18. ve 19. yy İngilteresinde leydiler arasında hayli yaygın bir uğraşmış. Günümüzde de oldukça popüler olmaya başladı. Kağıt, kalem ve tutkal gibi kolayca bulunabilecek malzemelerle yapılması da önemli bir avantaj.

Bu alanda Yulia Brodskaya oldukça ünlü bir sanatçı. Birçok markanın reklamında eserleri kullanılıyor. Çalışmalarından bazı örnekler:

Quilling, takı yapımı ile davetiyelerin ve çeşitli ürünlerin süslenmesinde kullanılabiliyor.




Ne dersiniz? Denemeye değer görünen bir uğraş bence.



Bu arada Lumos Design'ın yeni cici kolye, broş ve yüzükleri yakında blogda yer alacak.
Hepinize iyi haftalar dilerim:))